به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مسجدسلیمان، با توجه به تذکرات مکرر کارشناسان اداره بهداشت و درمان، اماکن، اداره دامپزشکی به رعایت موارد بهداشتی و امنیتی سلامت شهروندان به منظور استفاده سالم از گوشت گرم روزانه، برخی اقدامات صورت گرفته به شرح ذیل می باشد: ۱-دیوار کشی و ایجاد حصار دور مخازن أب مصرفی، که […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مسجدسلیمان، با توجه به تذکرات مکرر کارشناسان اداره بهداشت و درمان، اماکن، اداره دامپزشکی به رعایت موارد بهداشتی و امنیتی سلامت شهروندان به منظور استفاده سالم از گوشت گرم روزانه، برخی اقدامات صورت گرفته به شرح ذیل می باشد:
۱-دیوار کشی و ایجاد حصار دور مخازن أب مصرفی، که اماکن تاکید داشتند و در این خصوص در سالهای قبل تا به الان به جهت امنیت سلامت شهروندان باید صورت می گرفت و در این زمینه ۵۰ درصد پیشرفت و مابقی دردست اقدام می باشد.
۲- احداث اتاق مدیریت که ۷۰ درصد کار صورت گرفته، و ادامه تکمیل آن ظرف مدت یکماه انجام می گیرد.
۳- لوله کشی گاز شهری کل مجموعه کشتارگاه بصورت صنعتی که شامل (محل کله پاک کنی،کوره لاشه سوز ،اتاق نگهبانی و…) میباشد
۴- تهیه ۲ عدد مشعل کوره لاشه سوز و راه اندازی کوره لاشه سوز جهت معدوم کردن احشامی که مورد تایید دکتردامپزشکی نمیباشدکه انجام گردیده است.
۵- سرامیکاری قسمت خروجی محل کشتار گوشت که فاقد شرایط بهداشتی بوده، و بصورت استاندارد تا سقف با اجرای سرامیک سفید پوشانده شده است.
۶- رنگ آمیزی درب، پنجره، و سچه ها ( جابی که احشام سلاخی به آن آویزان می شوند).
۷- تهیه رنگ و نوشتن تابلوی سردرب ورودی کشتارگاه که وضعیت درستی نداشته است.
۸-تهیه کارتخوان جهت پرداخت عوارض توسط قصابی ها.
۹- شستشوی روزانه با مواد شوینده و ضد عفونی که این مورد هر روز انجام میگردد.
۱۰- درختکاری اطراف و داخل محوطه کشتارگاه دام.
۱۱- تهیه کابل کشی و نصب دوربین مدار بسته جهت نظارت بر روند کار سلاخان.
۱۲- نخاله برداری و جمع آوری مصالح که از پیمانکاران قبلی بجا مانده بود.
۱۳- پیگیری چندین شرکت معتبر جهت بازدید و تهیه پیش فاکتور جهت راه اندازی سردخانه محل نگهداری گوشت سلاخی.
۱۴- پیگیری مکرر جهت مبلغ مصوب ۵۰ میلیونی درجلسه فرمانداری جهت راه اندازی مجددپیش سردخانه کشتارگاه که دراین رابطه آقایان ابوذرشجاعی وپیمان ملائی همکاری لازم را داشتن.
۱۵- سرامیک کاری دو اطاق کشتارگاه که پیش از آن فرسوده بود و همیشه مورد پیگیری اداره بهداشت بود.
۱۶- نظارت روزانه بر کشتار دامها جهت رعایت موارد بهداشتی شهروندان.
۱۷- تهیه مواد ضد عفونی کننده به صورت سه ماه یکبار از اداره دامپزشکی جهت شستشوی روزانه.
۱۸- تهیه و خرید کولر و تعمیرات بعضی از کولرهای قدیمی و نیز تعمیرات کلی آبسردکن
Δ