به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مسجدسلیمان، به منظور تعمیهدات لازم در ایام نوروز در خصوص روند تهیه و مصرف روزانه گوشت بهداشتی شهروندان از قصابی های سطح شهر در گفتگویی با نبی الله تقی پور مسئول کشتارگاه دام صنعتی شهرداری مسجدسلیمان در این رابطه با اشاره به کشتار روزانه در این ایام بیان کرد: […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مسجدسلیمان، به منظور تعمیهدات لازم در ایام نوروز در خصوص روند تهیه و مصرف روزانه گوشت بهداشتی شهروندان از قصابی های سطح شهر در گفتگویی با نبی الله تقی پور مسئول کشتارگاه دام صنعتی شهرداری مسجدسلیمان در این رابطه با اشاره به کشتار روزانه در این ایام بیان کرد: باتوجه به دستور اکید شهردار محترم جناب مهندس سلیمانی و موافقث دکتر هوشنگ شرفی مسئول محترم دامپزشکی، کشتارگاه دام شهرداری بمنظور عرضه گوشت بهداشتی ایام نوروز تا روز عید بطور مداوم فعال بوده، و با نظارت کارشناسان بهداشت کشتار دام، با گوشت لیبل دار بهداشتی عرضه خواهد شد.
وی در ادامه گفت:چنانچه در ایام تعطیلات نوروز بازار مصرف عمومی نیاز و ضروری باشد، کشتارگاه دام شهرداری آماده خدمات دهی به کلیه قصابان محترم خواهد بود.
مسئول کشتارگاه دام شهرداری ضمن تاکید بر موارد بهداشتی و سلامت مردم در سال جدید اظهار داشت: شهروندان گرامی باید به این نکته توجه داشته باشند، گوشت مصرفی حتما باید با نظارت کارشناس بهداشتی ذبح گردیده، و حتی الامکان جهت خرید از مکانهای تحت نظارت دولتی اقدام به تهیه گوشت مورد نیاز خود نمایند، و از محلهایی که فروشندگان سیار گوشت دام را به صورت غیر بهداشتی در کنار خیابانها عرضه میکنند، اکید خودداری نمایند.
وی در پایان افزود: جا دارد پیشاپیش سال نو را به همشهریان عزیز تبریک عرض نمایم، و امیدوارم امسال نیز، سالی پر از شادی و نشاط، همراه با موفقیتهای روز افزون در پیش باشد.
Δ